5 anledningar till varför vi älskar rumsdoft

Publicerad September 8, 2022

Om du är du på jakt efter rumsdofter som förgyller tillvaron och sätter guldkant på ditt hem är Presence Collection precis det du letar efter. Våra tre rumsdofter Rubicon, Ukiyo och Litsea är framtagna för att hjälpa dig nå nya nivåer av intimitet, närvaro och fokus med doftnoter som drar fram just det du behöver vid varje tillfälle. Rumsdofter är helt enkelt ett måste i varje hem och vi ska berätta varför.

1. Rumsdoft kan hjälpa dig sova bättre...

…och drömma härligt kittlande drömmar. I samråd med hjärnforskare har vi tagit fram rumsdofterna i Presence Collection där Rubicon med sötma från röda äpplen och värme från sandelträ skapar en avslappnad och romantisk stämning. Den sensuella Rubicon är med andra ord perfekt som linnevatten för dina sängkläder. Spraya generöst på dina lakan en stund innan du ska sova och njut av en god natts sömn.

2. Rätt rumsdoft förbättrar din produktivitet

Har du svårt att fokusera under längre stunder? Aromterapi kan väl vara din lösning! Dofterna från vissa essentiella oljor har bevisats kunna skärpa dina sinnen och fylla dig med energi. Vår rumsdoft Litsea är därför fylld av stimulerande doftnoter, bland annat citronverbena och fräsch rosmarin som utökar din kapacitet för koncentration och kreativitet. Experttips: Spraya Litsea på gardinerna vid ditt skrivbord och upplev skillnaden av den uppiggande kraften som sakta släpps lös under dina arbetstimmar.

Shoppa rumsdoft
3. Använd rumsdoft för att koppla av

Vissa doftar etsar sig helt enkelt fast i minnet och kan till och med trigga fysiska reaktioner. Sandelträ och kåda har till exempel en avslappnande och stressdämpande effekt, så det är ingen slump att du hittar dessa doftnoter i tempel världen över. Olika religioner, delad visdom. Vi tog fram rumsdoften Ukiyo för just de stunder du vill drömma dig bort till ett buddhistiskt tempel i ditt hem. Balanserande och lugnande för själen med doftnoter som elemi, sandelträ och rökelse.

4. Rumsdoft får dig att känna dig hemma, var du än är

En av de lättaste vägarna till att känna dig hemma var du än är, är genom dofternas förtrollande förmågor. De smidiga 10 ml-flaskorna i vår Ambience Mist Trio fyllda av ljuva aromer är lätta att ta med dig var du än ska och får plats i vilken resväska som helst. Ta med dig njutningen av rumsdofter som stimulerar dina sinnen och försätter dig i precis rätt sinnesstämning, vart du än befinner dig.

Shoppa rumsdoft
5. Det finns en rumsdoft för varje tillfälle

Vilken doft som blir din favorit återstår att se men en sak är säker: för varje sinnesstämning finns det en doft som förhöjer den. Prova Ambience Mist Trio idag och låt Rubicon, Ukiyo och Litsea ta dig till nya nivåer av intimitet, avslappning och fokus. Vi lovar, du kommer ha svårt att låta bli att använda dig av rumsdofternas krafter när du väl har provat.

Presence Collection - Rumsdofter för varje tillfälle

Upptäck de tre bästsäljande rumsdofterna i en förtrollande trio som hjälper dig nå nya nivåer av intimitet, lugn och fokus.

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!