4 år av Sniph Adventskalender

Publicerad October 13, 2022

För fyra år sedan väcktes en idé om att innovera den traditionella skönhetsbranschens adventskalender och skapa något större med en djupare mening för våra kunder. Eftersom vi lever efter filosofin att dina sinnen tillåter dig att leva ett rikare liv blev målet att samla de allra mest njutningsfulla produkterna, för att ta med dig på en väldoftande resa genom december. För att hjälpa dig hitta mer närvaro samt förbereda dig på ännu ett år i njutningens tecken.

Sedan den första upplagan av Sniph Adventskalender som släpptes 2019 har detta vuxit till ett av årets mest älskade släpp och det är vi otroligt stolta över. Vad många kanske inte vet är att vi arbetar i nästan ett helt år för att handplocka de mest meningsfulla produkterna och de mest utsökta parfymerna för att fylla våra “luckor”. Ett arbete som vi gör med både hjärta och lust, just för att vi vet hur betydelsefull denna upplevelse är för både oss och för många av er.

I årets upplaga har vi valt ut både svenska skönhetsfavoriter, prisbelönt hudvård, värmande jultreats och självklart, förtrollande parfymer för olika näsor. Om du följer med på vår resa får du varje adventssöndag öppna en ny förtrollande gåvobox fylld med flera njutningsfulla gåvor utvalda enligt ett av de fyra elementen, årets övergripande tema. Du kan självklart välja att öppna en gåva per dag under hela december om du föredrar – vi lovar att gåvorna räcker och blir över!

De fyra elementen

De fyra elementen, essentiella för allt liv. Jord, vatten, luft och eld. En övervinner den andra men ingen övervinner alla. Ständigt närvarande omkring oss. En del av vår miljö, av var och en av oss. Lär dig bemästra dem alla och hitta balans inom dig med årets upplaga av Sniph Adventskalender!

Shoppa adventskalendern

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!