10 anledningar att skaffa Sniph

Publicerad April 2, 2021

Många tycker att det är knepigt att hitta rätt doft, samt att parfymer ofta kommer i stora dyra flaskor som inte alltid är lätta att returnera när du märker att du inte gillar doften så mycket som du kanske trodde. Sniph gör det simpelt, smidigt och spännande att upptäcka nya parfymer i smarta flaskor till en bättre prislapp. Läs mer om varför Sniph är det bästa sättet för dig att upptäcka en hel värld av doft och parfym.

1. Upptäck en ny doft varje månad

Sniph är en upptäckartjänst som hjälper dig hitta unika och lyxiga dofter. Varje månad blir du introducerad till en ny, noga utvald doft. Låt oss överraska dig!

Prenumerera nu
2. Självförtroende är den bästa outfiten

Parfym är en förlängning av dig som berättar din unika story. Vårt uppdrag är att plocka ut dofter du inte visste fanns och hjälpa dig med ett osynligt – men kraftfullt – statement för just din stil.

Boosta ditt självförtroende
3. Parfym är dyrt, men inte med Sniph

Med oss behöver du inte längre shoppa dyra parfymer som du sedan inser att du faktiskt inte älskar. Istället får du testa nya dofter varje månad för endast 175 SEK, där du har valmöjligheten att köpa helflaskan när du är säker på att doften passar dig. På ett år har du fått 12 nya parfymer för priset av en!

Shoppa smart
4. I en värld där tid är din dyrbaraste ägodel hjälper vi dig spara timmar

Vi vet att det kan vara svårt och tidskrävande att välja parfym, och vi vill istället göra det kul och enkelt för dig. Hos oss väljer du mellan fyra olika doftkollektioner, som skräddarsys av våra doftexperter för att passa din doftpersonlighet. Våra doftexperter kan även hjälpa dig hitta personliga favoriter, både som 8 ml eller som helflaska.

Få experthjälp
5. Varför nöja dig med en när du kan få alla?

Vi tror inte på konceptet av att ha en signaturdoft, utan vill istället uppmuntra dig till att skapa en personlig doftgarderob med dofter för alla olika tillfällen. Har du samma kläder på dig varje dag? Sannolikt inte, och du ska inte behöva ha samma doft varje dag heller. Upptäck istället en hel värld av doft.

Påbörja din doftgarderob
6. Sveriges mest älskade dofttjänst

Sniph har förutom att bli utnämnd till Sveriges mest älskade dofttjänst även blivit listad som ett av Europas hetaste startups av Wired Magazine. Livsstilsredaktörer från Glamour, InStyle, SvD, Refinery29, Harper’s Bazaar och många fler, tycker att Sniph är det nya, smarta sättet att shoppa parfymer på. Vi håller med.

Testa du med
7. Ta med dig Sniph överallt

Med vårt smarta Sniph-etui kan du ta med dina dofter var du än är, vid alla tillfällen. Ett klassiskt svart etui ingår med din första månadsdoft, och du kan även upptäcka ett flertal härliga färger i vår webbshop. Förutom att våra etui gör sig bra på bild, skyddar de även dina dofter i väskan.

Upptäck mer
8. Skapa en unik doftgarderob

Varje månad får du chansen att uppleva en helt ny doft, som eventuellt kommer att bli till en totalt unik doftgarderob helt olik någon annans. Matcha dina dofter med humör – eller påverka de runt omkring dig med en speciell doft.

Utforska kollektionerna
9. Bli en parfymconnoisseur

Låt oss lära dig allt vi kan om parfym och dofternas språk. Varje doft du får hem kommer med ett unikt doftkort som lär dig om olika doftnoter, parfymens komplexitet och våra olika doftgrupper. Vi lovar, ju mer du lär dig desto roligare blir det att upptäcka ännu mer!

Dofta dig fram
10. Gör skillnad

Att vara med i Sniph är inte bara smart och lyxigt – det är även hållbart. Med våra smarta 8 ml-flaskor köper du aldrig mer än du behöver.

Prenumerera nu