Våra kollektioner

När du prenumererar får du varje månad hem en 8 ml-parfym utvald enligt din kollektion. Lär dig mer om våra olika kollektioner, deras egenskaper och vad du kan förvänta dig från dem här. Behöver du vägledning att hitta en kollektion som passar just dig? Prova vår doftguide!

Till doftguiden

· Starta din doftresa

· Starta din doftresa

· Starta din doftresa

· Starta din doftresa

· Starta din doftresa

· Starta din doftresa

Självsäkert & Feminint

Här hittar du dofter som är livfulla, intrycksfulla och utåtriktade. De är söta, blommiga och upplyftande och är lätta att gilla. Vill du ha dofter som väcker uppmärksamhet och lätt drar till sig komplimanger så hittar du dem här. Dofterna kan vara både lättare och tyngre: gemensamt för dofterna är att de är optimistiska och ungdomliga med tydliga, typiskt feminina drag. Typiska doftnoter: Blommiga, Fruktiga, Vanilj, Tonkaböna, Sandelträ.

Prenumerera på Celebration

BDK Parfums

Ingefära, Patchouli, Kvitten

Sniph

Mandarin, Jasmin, Socker

Parfums Berdoues

Patchouli, Apelsin, Amyris
Mångsidigt & Maskulint

Här hittar du en kombination av odödligt klassiska dofter och moderna parfymer. Kollektionen spänner hela vägen från lättare fräscha dofter till varma, kryddiga kreationer, men den gemensamma nämnaren är att samtliga dofter har klassiskt maskulin prägel, är lätta att gilla, är okomplicerade, mångsidiga, och ofta drar till sig komplimanger både från partners, vänner och förbipasserande. Typiska doftnoter: Bergamott, Trä, Kryddor, Aromatiska-, Akvatiska- och Ozoniska noter.

Prenumerera på Ambition

Room 1015

Bergamott, Kardemumma, Sandelträ

Histoires de Parfums

Vetiver, Kanel, Enbär

Carner Barcelona

Apelsinblom, Gurka, Salt
Tidlöst & Harmoniskt

Dofterna i denna kollektion är harmoniska, vackra, rena och sofistikerade. De är ofta klassiska och hudnära med en lätt och trygg prägel, där det gemensamma för dofterna är att de är okomplicerade, säkra dofter för den som värdesätter välmående och njutning i vardagen. De har ofta vad många anser vara en feminin prägel, men kan även kännas unisex – framför allt är de subtila och medvetna, med en stark less-is-more-känsla. Typiska doftnoter: Citrus, Blommor, Puder, Mysk, Ambroxan.

Prenumerera på Harmony

Gallivant

Bergamott, Mandarin, Vita blommor

Juliette Has A Gun

Jasmin, Vit mysk, Bomullsblomma
Utmanande & Unikt

Denna kollektion är för den som inte är rädd för att sticka ut. Dofterna är speciella, och går ofta emot konventioner och förväntningar. Här finner du oväntade kombinationer, ovanliga doftnoter och noter som tar mycket plats. Här ryms allt från vita blommor till tunga läderdofter, där den gemensamma nämnaren är att dofterna är konceptuella och har mycket karaktär. Kollektionen har en utpräglad unisexprägel, och utmanar ofta vad som anses ”manligt” och ”kvinnligt”. Typiska doftnoter: Oud, Rökelse, Amber, Läder, Tobak, Påhittade noter och ackord (exempelvis Vinyl, Strykjärnsånga)

Prenumerera på Expression

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

Carner Barcelona

Bergamott, Patchouli, Amber
  • Skapa din egna doftgarderob med noga utvalda dofter från världens bästa nischparfymhus.
  • Få en utvald kollektionsdoft varje månad, eller välj på egen hand bland mer än 350 olika dofter.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, njutningsfulla erbjudanden och det senaste inom parfym.