Våra 6 kollektioner

Som prenumerant får du varje månad hem en 8 ml-parfym från den kollektion du väljer. Lär dig mer om vad som kännetecknar våra olika kollektioner och vilka populära doftnoter som är vanligt förekommande i dessa. För att lättare välja vilken kollektion du vill prenumerera på kan du även prova vår doftguide, och få vägledning kring vilken som kan passa just dig.

Till doftguiden

En ny doft varje månad.

En ny doft varje månad.

En ny doft varje månad.

En ny doft varje månad.

En ny doft varje månad.

En ny doft varje månad.

Trending Now

Trending Now är för kvinnan som söker de allra trendigaste dofterna från våra parfymhus. Denna kollektion handlar om att upptäcka spännande, innovativa och trendiga dofter. Till den här kollektionen har vi tidigare valt ut den efterlängtade lanseringen You or Someone Like You EdP från franska parfymhuset Etat Libre d'Orange. Populära noter: citrus, vita blommor och vanilj.

Prenumerera på Trending Now

Etat Libre d'Orange

Äpple, Ros, Sandelträ

27 87

Kokos, Saltvatten, Vanilj
Work/Play

Work/Play är för mannen som prioriterar att känna sig självsäker och fräsch, var han än är. Denna kollektion lovar att du känner dig stilig och cool, medan du fortfarande behåller din individualitet. Dofter som tidigare valts ut i Work/Play är exempelvis favoriten Aqaysos EdP från franska doftgeniet Pierre Guillaumes Paris varumärke. Nyduschat och fruktigt men med tyngd på det jordiga. Populära noter: citrus, vetiver och cederträ.

Prenumerera på Work/Play
Aqaysos

Pierre Guillaume Paris

1050 SEK

Clean

Clean är för kvinnan som njuter av klassiskt fräscha dofter som förhöjer hennes egna elegans. Dessa dofter håller sig inom ramarna, samtidigt som de får dig att känna dig underbart blomstrande. Exempel på dofter vi tidigare valt ut i Clean är storsäljaren Solaris EdP från läckra nischparfymhuset Agonist. Den bjuder dig på det mesta och det bästa av saftiga citrusfrukter. Populära noter: grapefruit, vita blommor och bergamott.

Prenumerera på Clean

Optico Profumo

Citrus, Tonkaböna, Rött te

A.N OTHER

Grapefrukt, Gin, Metalliska noter
Female Classics

Female Classics är för kvinnan som älskar att vara kvinna och gillar det lilla extra. Denna kollektion handlar om alla feminina njutningar, som känslan av att bära ett pärlhalsband en vanlig tisdag. Exempel på en doft vi tidigare valt ut i kollektionen är fina Rose Silence EdP från brittiska parfymmakaren Miller Harris. Klassiskt elegant med en krispigt sofistikerad sida. Populära noter: vanilj, magnolia och svart te.

Prenumerera på Female Classics

Maya Njie

Bergamott, Magnolia, Fikon
Aesthetic

Aesthetic är för mannen som måste få uttrycka sig fritt i livet. Denna kollektion kommer ta dig till platser du aldrig tidigare besökt, samtidigt som du känner dig helt som dig själv. Doft som tidigare kvalificerat in i kollektionen Aesthetic är fängslande Eau Sacée från parisiska Heeley Parfums där både uttryck och intryck består. Tänk katolsk kyrka och rökelse. Vrickat. Populära noter: patchouli, kardemumma och sandelträ.

Prenumerera på Aesthetic

Carner Barcelona

Tonkaböna, Vetiver, Rom
Avant-Garde

Avant-Garde är för dig som inte definierar dig genom regler eller gränser. Du skulle aldrig drömma om att ha samma parfym som någon du känner. Du har inget problem med att dela garderob med din partner, varken när det kommer till kläder eller dofter. Exempel på doft vi tidigare valt ut i kollektionen är Gamine EdP från märket av samma namn, som blandar kaxighet med sensualitet. Populära noter: mysk, sandelträ och oud.

Prenumerera på Avant-Garde

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

L'Orchestre Parfum

Cederträ, Sandelträ, Mjölk

Aether

Mysk, Cashmeran, Nyklippt gräs
  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.