Månadens favoriter

Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan, grundare av Sniph, väljer här varje månad ut sina favoriter bland våra parfymer. Upptäck dofterna som förhöjer deras vardag och sätter guldkant på livets alla tillfällen.

Taras favoriter

”För denna månad har jag valt ut tre dofter. Voile de Lune EdP är det perfekta valet när du vill ta fram din mer sensuella sida med lena noter av magnolia och en lekfull ambroxan. Skin Bouquet EdP tar fram det feminina inom dig medan Cherry Punk EdP ger dig en edge och boostar ditt självförtroende. Vilken blir din favorit?”

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

Lisas favoriter för henne

”Jag är inte riktigt redo att släppa taget om sommaren ännu utan vill njuta så länge som möjligt. Pale Blue Eyes EdP är en ungdomlig sommarflirt med tuberos och svarta vinbär, medan Les Fleurs är en lite mer mogen romans med magnolia och fruktigt fikon. Not a Perfume EdP är den sanna kärleken som kompletterar vilken doftgarderob som helst.”

Maya Njie

Bergamott, Magnolia, Fikon

Lisas favoriter för honom

”Min drömkille (som också råkar vara min man) bär dofterna som kompletterar mina sensommarkänslor. Hermann EdP är en promenad genom en frodig skog med våt jord och mumsiga svarta vinbär medan Nordic Cedar EdP landar i en kryddigare känsla med en bas av sexigt trä. Wizard EdP är lite av ett wildcard men jag lovar, du kommer inte kunna sluta sniffa på din kille heller.”

Maya Njie

Patchouli, Cederträ, Kardemumma

MALO

Smultron, Mocka, Sandelträ
Hittade inget du gillade?

Upptäck dofterna som är favoriter bland våra kunder.

Shoppa bästsäljare

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!