001 Liv EdP

Låt oss presentera ljusa och vackra 001 Liv. Denna gröna dröm doftar: Bergamott – En citrusfrukt med ursprung i Italien. Syrlig och uppfriskande, den används i allt från aromaterapi till Earl Grey-te. Sandelträ – Ett varmt träslag med krämiga toner. Mjukt, tröstande och fylligt! Mysk – En doftnot med många personligheter. I det här fallet är mysken härligt len och kompletterar din egen huds naturliga sötma.

001 Liv EdP
002 Ada EdP

Låt oss också presentera den varma och modiga 002 Ada. Ett inbjudande äventyr med doft av: Viol – En lätt, söt och pudrigt blommig not. Sandelträ – En favorit när det kommer till träiga noter. Mjuk och rik på samma gång! Amber – En varm kombination av olika kådor och kryddiga ingredienser som gör doften jordad och sensuell.

002 Ada EdP
003 Sia EdP

Och sist men inte minst, den söta och upplyftande 003 Sia. Denna doft är en livfull djupdykning i: Mandarin – En söt citrusnot med inslag av honung. Jasmin – En floral not med många sidor. I Sia är den mjuk och indolisk. Socker – en doftnot som vi alla känner väl! Ger Sia en kanderad grundton och gör doften ungdomligt tilltalande.

003 Sia EdP