Om Sniph


Lisa and Tara About Sniph

Vi lever efter filosofin att dofter gör mer skillnad än vi kan begripa och att de påverkar oss mer än vad vi tror. Dofter framkallar minnen och känslor. En viss doft kan lyfta oss när vi behöver det – eller ta oss långt bort när vi minst anar det.

När du prenumererar på Sniph väljer du en parfymkollektion som passar dig. Därefter väljer vi noggrant ut och överraskar dig med parfymer från några av världens hetaste parfymhus. Ena månaden får du kanske möta en frisk bergamott för att månaden efter bli bästa vän med en varm och mysig mysk. Upptäck en ny favoritdoft. Om och om igen. Alltihop i ett läckert format som du enkelt tar med dig oavsett vad livet bjuder på. Sniph kostar 159 kr/mån, utan bindningstid.

Kom igång genom att välja en kollektion, och låt din personliga doft story börja nu.

Funderar du över något? Kanske finns din fråga och vårt svar redan i vår FAQ.

Välkommen till Sniph!

 

Hör det från våra medlemmar:

“Fantastiska dofter. Känns trevligt att få en ny doft varje månad. Man hinner aldrig tröttna. Lätt att bära med sig!” - Helene Humlekil ★★★★★

“Kärlek vid första sniphet! Jag är mållös! mitt första parfymprov kom idag och jag är förälskad! Längtar redan till nästa paket!” - Jessica Norberg ★★★★★

“Älskar tjänsten, deras kundservice, deras väl genomtänkta urval av dofter och inte minst grundarens passion.” - Angelica Nordström ★★★★★

“Doft-illitterat som man är så hade jag aldrig hittat något som luktar så underbart som det som kom i den lilla flaskan jag precis hämtade hem. Kul att äntligen lukta något annat än Ralph Lauren!” - Emil Thorsell ★★★★★

Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan från Sniph

Om oss

När vi träffades fann vi varandra direkt i vår gemensamma fascination för doft. Någon form av magi uppstod när vi insåg hur vi båda, genom livet, haft precis samma förkärlek till dofter och varit precis lika medvetna om vad de gör med oss. Genom stressiga perioder, på fest och i våra kärleksrelationer har doft och parfym alltid varit självklara komponenter och gjort oss till de vi vill.

Med Sniph får vi chans att dela med oss av vår kärlek till dofter och vad de gör med oss. Vårt mål är enkelt: Ta med dig på en upptäcktsfärd och uppleva nya sidor av dig själv – med hjälp av fantastiska dofter.

Vi hoppas att du ska njuta av upplevelsen och parfymerna vi väljer ut för dig. Därför är din feedback, dina frågor och dina idéer superviktiga för oss och vår utveckling. Maila oss gärna och berätta vad tycker, på info@sniph.com

Lisa & Tara

 


28 oktober 2017 ”Gå in i förhandlingar med en håll käften-doft. Elisabet Kjellqvist, medgrundare av parfymtjänsten Sniph, om dejtdofter, svenskars blygsamhet och varför man inte ska ha en signaturdoft”

Metro Mode logo

7 mars 2016 ”Lisa Kjellqvist tröttnade på jobbet som marknadschef och bestämde sig för att följa sin stora dröm: att starta eget inom parfymbranschen. Vi tog ett snack med Lisa om hennes nystartade företag Sniph och om att stå på egna ben.”

12 januari 2016 ”…Sen den här lilla lådan till Mattias. Nämligen 3 månaders parfym! Företaget Sniph har det genialiska upplägget att man kan prenumerera på parfym. Så i slutet av varje månad kommer en ny lukt till honom ★★★ Det finns lite olika serier att välja mellan och han fick avant garde som är unisex. Första luktade gott! Smart att kunna prova runt tills man hittat en man vill köpa på riktigt också tänker jag”

Plaza Kvinna logo

17 december 2015 ”Hur kommer det sig att vi kan namnet på 20 olika sätt att dricka kaffe, men inte kan sätta ord på dofter vi gillar? frågade sig Lisa Kjellqvist, och grundade prenumerationstjänsten Sniph. Där får du varje månad hem en utvald doft att testa i mindre flaskor á 7 ml (ett vanligt sample du kan få i en butik är 1,5 ml, och sju milliliter räcker i 30 dagar om du tar två sprut om dagen) som du enkelt kan ta med och också gör att du inte har mer än du gör av med. Tjänsten kostar 159 kronor i månaden och har ingen bindningstid.”