Om Sniph


Lisa and Tara About Sniph

Vi lever efter filosofin att dofter gör mer skillnad än vi kan begripa och att de påverkar oss mer än vad vi tror. Dofter framkallar minnen och känslor. En viss doft kan lyfta oss när vi behöver det – eller ta oss långt bort när vi minst anar det.

När du prenumererar på Sniph väljer du en parfymkollektion som passar dig. Därefter väljer vi noggrant ut och överraskar dig med parfymer från några av världens hetaste parfymhus. Ena månaden får du kanske möta en frisk bergamott för att månaden efter bli bästa vän med en varm och mysig mysk. Upptäck en ny favoritdoft. Om och om igen. Alltihop i ett läckert format som du enkelt tar med dig oavsett vad livet bjuder på. Sniph kostar 159 kr/mån, utan bindningstid.

Kom igång genom att välja en kollektion, och låt din personliga doftstory börja nu.

Funderar du över något? Kanske finns din fråga och vårt svar redan i vår FAQ.

Välkommen till Sniph!

 

Hör det från våra medlemmar:

“Fantastiska dofter. Känns trevligt att få en ny doft varje månad. Man hinner aldrig tröttna. Lätt att bära med sig!” - Helene Humlekil ★★★★★

“Kärlek vid första sniphet! Jag är mållös! mitt första parfymprov kom idag och jag är förälskad! Längtar redan till nästa paket!” - Jessica Norberg ★★★★★

“Älskar tjänsten, deras kundservice, deras väl genomtänkta urval av dofter och inte minst grundarens passion.” - Angelica Nordström ★★★★★

“Doft-illitterat som man är så hade jag aldrig hittat något som luktar så underbart som det som kom i den lilla flaskan jag precis hämtade hem. Kul att äntligen lukta något annat än Ralph Lauren!” - Emil Thorsell ★★★★★

Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan från Sniph

Om oss

När vi träffades fann vi varandra direkt i vår gemensamma fascination för doft. Någon form av magi uppstod när vi insåg hur vi båda, genom livet, haft precis samma förkärlek till dofter och varit precis lika medvetna om vad de gör med oss. Genom stressiga perioder, på fest och i våra kärleksrelationer har doft och parfym alltid varit självklara komponenter och gjort oss till de vi vill.

Med Sniph får vi chans att dela med oss av vår kärlek till dofter och vad de gör med oss. Vårt mål är enkelt: Ta med dig på en upptäcktsfärd och uppleva nya sidor av dig själv – med hjälp av fantastiska dofter.

Vi hoppas att du ska njuta av upplevelsen och parfymerna vi väljer ut för dig. Därför är din feedback, dina frågor och dina idéer superviktiga för oss och vår utveckling. Maila oss gärna och berätta vad tycker, på info@sniph.com

Lisa & Tara

 

Metro Mode logo

31 Januari 2018 "Doftexperterna om vårens parfymtrender och hur du väljer rätt dofter för dig". 

 

19 december 2017 "Bespoke beauty is set to be the biggest beauty trend of 2018"

Breakit_bästa_parfym_tjämnsten_Sniph

21 november 2017 “På samma sätt som musikindustrin var omodern innan Spotify är parfymindustrin förlegad och redo för förändring och digitalisering”, säger Tara Derakshan, medgrundare av Sniph."

Dagens_Industri_nyheter_om_parfymtjänsten_Sniph

21 november 2017 "Parfymtjänsten Sniph får ett kapitaltillskott för att expandera till Storbritannien. I investeringsrundan deltar bland annat Spotify-grundaren Martin Lorentzon."

Sniph_Fragrantica

21 november 2017 ”Subscription services are certainly the vogue right now...”


28 oktober 2017 ”Gå in i förhandlingar med en håll käften-doft. Elisabet Kjellqvist, medgrundare av parfymtjänsten Sniph, om dejtdofter, svenskars blygsamhet och varför man inte ska ha en signaturdoft”

Metro Mode logo

7 mars 2016 ”Lisa Kjellqvist tröttnade på jobbet som marknadschef och bestämde sig för att följa sin stora dröm: att starta eget inom parfymbranschen. Vi tog ett snack med Lisa om hennes nystartade företag Sniph och om att stå på egna ben.”

12 januari 2016 "Smart att kunna prova runt tills man hittat en man vill köpa på riktigt också tänker jag”