Säg det med doft – Fars dag 2021

Publicerad November 14, 2021

Idag är Fars dag och vi firar såklart med doft. Det kan vara svårt att veta vad du ska ge mannen som redan har allt men oroa dig inte, vi har svaret. Oavsett om din pappa är en inbiten doftkonnässör eller aldrig har skänkt en tanke åt vilken parfym han bär har vi det perfekta valet. Våra experter har handplockat fem utsökta parfymer som garanterat sätter ett leende på pappas läppar denna Fars dag!

Moss EdP, Commodity

Moss är en tidig morgon i en skog fylld av våt mossa och en symfoni av daggdroppar. Eukalyptus och bergamott ger denna doft en fräsch framtoning, för att sedan landa i en trygg bas av kashmirträ.

Upptäck nu
Maasaï Mara EdP, Berdoues

Maasaï Mara är ett kryddigt äventyr där mysk och kanel sammansmälter till en fruktig cocktail tillsammans med solvarma plommon. Kamomill tillför en intressant twist för en doft du inte kan sluta sniffa på. Mums.

Upptäck nu
902 EdP, Bon Parfumeur

I 902 hittar du en söt och spritig doft som håller igång en helkväll. Torkad frukt, tobak och kanel blir till en härlig blandning som ger en charmig twist till de återkommande pappa-skämten.

Upptäck nu
Aventus Cologne EdP, Creed

Aventus Cologne är en framgångssaga inspirerad av den välkända Napoleon Bonaparte. Frisk mandarin med mjuk björk får ett lyft av en attraktiv mysk. En helt perfekt doft för den urbana mannen med en klassisk smak.

Upptäck nu
Liberi EdP, Odorem Mundi

Liberi är helt befriad från traditionella konventioner med sin blandning av fräsch citrus och pudrig iris. En djup not av vanilj sätter tonen för denna lite sötare herrdoft, och ger dig en boost i självförtroendet dag som kväll.

Upptäck nu