Alla hjärtans dag 2021

Publicerad January 28, 2021

Är du redo att skriva nästa kapitel i din kärlekshistoria?

Upplev magin med vår Valentine Gift Guide 2024, där varje doft är en inbjudan till en resa fylld av passion och sensualitet. Utforska exklusiva gåvoset och parfymer som förgyller dina mest romantiska stunder. Låt oss hjälpa dig att välja den perfekta gåvan som talar till hjärtat – för det är kärlekens essens vi firar.

Alla hjärtans dag gåvor 2024

Njutning… Bara ordet kan få axlarna att sjunka, hårstråna på armarna att ställa sig upp och tankarna att stilla sakta ned till ett mer behagligt tempo. Vi är nästan en hel månad in i 2021 och vi hoppas självklart att du redan nu har upplevt flera njutningsfulla stunder. Det kan dock vara lite svårt att helt släppa greppet om vardagen, att göra-listan som växer sig längre för varje dag och hänge sig fullt till en utsökt smak eller en förtrollande doft. Därför har vi gjort det lite lättare för dig.

För Alla hjärtans dag i år sätter vi dig och din kärlek i fokus. Kärleken till dig själv, till din partner, dina vänner och din familj. Njut av att komma lite närmare, av att uppleva varandras närvaro fullt utan några måsten eller begränsningar. Djupdyk i varandras blickar, landa i en varm omfamning och njut av livets alla små underbara stunder av närhet.

Utforska vårt utbud av gåvoset och parfymer som tänder gnistan, hjälper dig släppa taget och hänge dig till den gränslösa kärleken. Skäm bort dig själv och de du älskar med utsökta dofter denna Alla hjärtans dag.

Discovery sets för henne & honom

En dofttrio på ett gemensamt tema, med doftnoter för alla näsor.

Romantiska gåvoset

För dig som vill ge bort en upplevelse till dem du älskar mest.

Äventyrlig Amour

En intim upplevelse för alla sinnen, där produkterna i gåvosetet tar med dig och din partner på en resa genom kroppen. Förföriska dofter, sprakande smakupplevelser och en massa fler spännande överraskningar.

Köp nu

Parfymer för henne

För dig som vill skämma bort henne med en doft som gör henne knäsvag.

BDK Parfums

Ingefära, Patchouli, Kvitten

Maya Njie

Kokos, Sandelträ, Ananas

Juliette Has A Gun

Salt, Sandelträ, Vanilj

Parfymer för honom.

För dig som vill unna honom en doft lika underbar som han själv är.

Room 1015

Bergamott, Kardemumma, Sandelträ

BDK Parfums

Grapefrukt, Havssalt, Ambroxan

Miller Harris

Cederträ, Orkidé, Rökelse

Presentkort

För dig som inte kan välja, låt mottagaren själv välja sin doftresa.

Block not found: Core/html