Sniph doftblogg RSSDin presentguide för Mors dag

Mors dag är här innan du hinner blinka! Se till  att du är redo att överraska de viktigaste mammorna i ditt liv med en speciell gåva. Med Sniph kommer din rara mor att få upptäcka olika dofter utvalda av experter, en present som kommer överraska långt bortom mors dag. Scrolla ner för att läsa mer om varför Sniph är en alldeles unik gåva, och skäm bort din mamma med någon av våra härliga gåvotips.

Fortsätt läsaMAY PICKS

Låt oss introducera dig till dofter så oemotståndliga att du inte kan sluta sniffa! Inte nog med att vi fixat in nya parfymhus till maj – A.N. Other och 109 Parfums – är våra val för maj proppade med vårkänslor!

Fortsätt läsa5 skäl att Sniph är den perfekta presenten

Vi har alla varit med om det där obehagliga ögonblicket när en present inte alls är uppskattad. Så istället för att genomleva det trevande presentpappersrivandet, tveksamma öppnandet och stela leendet, varför inte ge något som är garanterat att skapa god stämning? Hemligheten är en present som både är en fullständig överraskning och samtidigt låter mottagaren bestämma exakt vad hen vill ha.

Fortsätt läsa5 dofter för att fira vår och påsk

För att fira fint väder, vår och långhelg har vi plockat ut 5 grymma dofter som doftar därefter! Skäm bort dig själv och dem du tycker mest om med krispiga, färgstarka dofter fyllda av energi. Freshness mode – on!

Fortsätt läsaDin snabbguide till Sniph-kollektionerna

Har du hamnat här betyder det att du sannolikt är redo för att kasta dig ut på en upptäcktsfärd i doftens värld (hurra!). Men du undrar samtidigt: “Vilken väg ska jag välja?” Ingen stress, vi finns här för att hjälpa dig välja rätt Sniph-kollektion att börja med.

Fortsätt läsa