Sniph doftblogg RSSFÅ DIN MAMMA ATT LE: DIN PRESENTGUIDE FÖR MORS DAG

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma på Mors dag kan du fortfarande ge henne en god upplevelse och ett extra leende. Med Sniph’s presentkort eller en av våra speciellt utvalda Sniph produkter för Mors dag (levereras direkt till hennes dörr) kan du unna din mamma en ny upplevelse och påminna henne om hur mycket du bryr dig om henne. Även på distans! Fira Mors Dag med Sniph. Vilka av dessa presenter kommer att göra din mamma extra glad?

Fortsätt läsaPARFYMMÄRKEN SOM TAR DIG PÅ EN RESA (UTAN ATT LÄMNA HEMMET)

Vi tror att varje doft är en resa till olika platser, minnen och tillfällen. Vissa parfymmärken gör det till deras mål att ta dig en resa till de bäst utnämnda destinationerna över hela världen. Nu är det rätt om tiden: när vi tillfälligt är begränsade att resa utomlands kan vi åtminstone återuppleva fina minnen från tidigare resor med parfymer. Eller bli inspirerad att upptäcka nya dolda juveler när begränsningarna är över. Ingen biljett behövs: andas bara in doften, koppla av och njut av din doftresa.

Fortsätt läsaCreed: 10 saker du behöver veta om detta legendariska varumärke

Historia, prestige och den högsta kvalitet av ingredienser – det legendariska parfymhuset Creed:s dofter är nu tillgängliga hos Sniph i Sverige! Från högaktade Creed Aventus till mystiska Love in Black, njut av det bredaste av urval från Creed samtidigt som du lär känna de byggstenar som fått parfymhuset att vara så unikt. Köp Creed Aventus och andra dofter från Creed på Sniph.

Fortsätt läsaBakom doften: Art de Parfum

Att starta ett nischat parfymhus idag och bibehålla självständighet är utmanande. Att starta ett nischat parfymhus helt fritt från farliga ämnen och kemikalier blir dubbelt så utmanande. Vi har diskuterat med Ruta Degutyte, grundaren av det sofistikerade parfymhuset Art de Parfum, om hennes ståndpunkt och värderingar, den första träffen med den stora parfymvärlden samt konst.

Fortsätt läsa