Sniph Adventskalender 2020

Årets adventskalender är nu slutsåld. Med ett värde på 7500 SEK tar årets adventskalender med dig på en magisk resa fylld av förförande dofter och ljuvliga hår- och hudvårdsprodukter.

Slutsåld

Mer värdefull än någonsin

Mer värdefull än någonsin

Mer värdefull än någonsin

Mer värdefull än någonsin

Mer värdefull än någonsin

Mer värdefull än någonsin

Med ett värde på över 7000 SEK tar årets adventskalender med dig på en magisk resa fylld av förförande dofter och ljuvliga hår- och hudvårdsprodukter.

Det här året har fört med sig en hel del viktiga lärdomar och påmint oss alla om hur viktigt det är att uppskatta allt som livet har att erbjuda. Därför har vi sett till att årets adventskalender inte bara innehåller utsökta dofter och ljuvliga hudvårdsprodukter, men även djupare insikter att ta med sig även efter årets sista fyra veckor.

Årets Adventskalender tar med dig på en magisk resa uppdelad i fyra kapitel: Frigörelse, Reflektion, Tacksamhet och Pånyttfödelse. Varje vecka guidar vi dig genom det kapitlets tema och introducerar dig till produkter som förhöjer och förgyller.

Vår adventskalender är totalt unisex och är en perfekt gåva för din partner, bästa vän, systerdotter eller någon annan du tycker om.

Läs mer
Från vardagshjältar du inte ännu provat till glamorösa guldkorn; upptäck märken som Kevin Murphy, Sunday Riley, Avant, Molton Brown och många fler.