Presence Collection

Doftsinnet stimulerar dina känslor och påverkar samtliga av dina andra sinnen. När vi under våren 2019 pratade med våra medlemmar om vilka sinnesstämningar som är svåra för dem att nå fann vi tre tydliga svar. Dessa var att koppla av och hitta sinnesro, att stärka passionen i relationen till sin partner och att finna inspiration till kreativitet och skapande. Tillsammans med hjärnforskare och erkända doftskapare utvecklade vi sedan tre dofter utifrån våra medlemmars utmaningar, som vi har döpt till Presence Collection.

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Litsea

Framtagen för att vässa dina sinnen och förstärka din kreativitet. Den kryddigt kraftfulla citrusdoften väcker ditt fokus och ökar din koncentration, medan rosmarinens friskhet kallar på dina minnen. Litsea är för dig som behöver framåtanda och vitalitet.

Köp nu
Ukiyo

En närvarande mjuk doft som förenklar föreningen av kropp och sinne, för att stänga ute omvärlden för en liten stund. Värmande läder och trygg sandelträ blandas i Ukiyo, och ser till att skapa andrum så att du kan vara här och nu. Fullt avslappnad men närvarande.

Köp nu
Rubicon

Framtagen för att väcka lusten, stärka sensualismen och tillåta dig att känna dig helt bekväm i din kropp. Kryddig kardemumma och djup kåda bjuder in till kärleksfull närhet, medan sötma från röda äpplen förför dina sinnen och låter tankarna vandra… Rubicon tar dig varsamt till nya höjder.

Köp nu
Vi har skapat dofter som är banbrytande och något utöver det vanliga. Vi är oerhört stolta över vår kollektion – en helt ny generation rumsdofter som väcker känslor.
Resan bakom vår doftkollektion

Med medlemmarnas önskemål i handbagagaget reste Sniphs grundare till Paris för att förverkliga en dröm. Lisa Kjellqvist, produktutvecklingschef på Sniph, berättar mer om resan och arbetet som ligger bakom den alldeles särskilda Presence Collection.

Läs mer

Alltid hos Sniph

  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.