Presence Collection

Vi har nu endast ett fåtal kvar av denna kollektion med rumsdoft och vill tacka alla som har använt Presence Collection för att förgylla och förhöja alla stunder med hjälp av dofternas kraft. Vi jobbar just nu på fler spännande doftprojekt för att kunna sprida ännu mer njutning till alla som är intresserade av att använda sig av doft och parfym för att leva ett mer njutningsfullt liv. Håll ögonen öppna för fler väldoftande lanseringar!

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Inred med doft

Litsea - Endast ett fåtal kvar

Framtagen för att vässa dina sinnen och förstärka din kreativitet. Den kryddigt kraftfulla citrusdoften väcker ditt fokus och ökar din koncentration, medan rosmarinens friskhet kallar på dina minnen. Litsea är för dig som behöver framåtanda och vitalitet.

Köp nu
Ukiyo - Endast ett fåtal kvar

En närvarande mjuk doft som förenklar föreningen av kropp och sinne, för att stänga ute omvärlden för en liten stund. Värmande läder och trygg sandelträ blandas i Ukiyo, och ser till att skapa andrum så att du kan vara här och nu. Fullt avslappnad men närvarande.

Köp nu
Slutsåld! Rubicon

Framtagen för att väcka lusten, stärka sensualismen och tillåta dig att känna dig helt bekväm i din kropp. Kryddig kardemumma och djup kåda bjuder in till kärleksfull närhet, medan sötma från röda äpplen förför dina sinnen och låter tankarna vandra… Rubicon tar dig varsamt till nya höjder.

Vi har skapat dofter som är banbrytande och något utöver det vanliga. Vi är oerhört stolta över vår kollektion – en helt ny generation rumsdofter som väcker känslor.
Resan bakom vår doftkollektion

Med medlemmarnas önskemål i handbagagaget reste Sniphs grundare till Paris för att förverkliga en dröm. Lisa Kjellqvist, produktutvecklingschef på Sniph, berättar mer om resan och arbetet som ligger bakom den alldeles särskilda Presence Collection.

Läs mer

Alltid hos Sniph

  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.