Smarta sättet att hitta rätt parfym


 Sniph – Prenumerera på parfym

Du har varit där. Vilse bland hyllor av fina, dyra och väldoftande droppar. Beslutet på flygplatsen som kändes klockrent blev inte som du tänkt. Dyra pengar och flaskan i badrumskåpet har en förmåga att aldrig ta slut. Att hitta rätt bland parfymerna är för de flesta av oss både svårt och tidskrävande.

Grundtricket är enkelt: Ju mer du sniffar desto bättre blir det. Kocken provlagar och sommelieren doftar, provsmakar och kommer på målande beskrivningar för att bli träffsäker. På samma sätt går det inte att läsa sig till de perfekta dofterna - de måste upplevas.

Upptäck ny parfym varje månad

Tre typer av parfymköpare – vem är du?

TRADITIONALISTEN:  Noggrann och trogen

Gå till din parfymbutik, lyft på korkar och spraya på dig de doft du tror att du gillar. Köp den du fastnar för! Nackdelen är såklart att du kan ha lagt ut mycket pengar på en doft som du senare tröttnar på.


NÖRDEN: Köp, byt, sälj parfymer som en livsstil

Det finns en uppsjö av parfymbutiker och parfymforum på nätet. Byt, köp och sälj doftprover med andra parfymtokiga och bli doftkonsulten i gänget. Kräver engagemang och intresse och riskerar att bli en magisk men dyr hobby.


UPPLEVELSEJÄGAREN: Prenumerera på utvalda dofter

Föreställ dig att du själv väljer inriktning på dofter du vill prova och låter doftexperter sköta jakten och valet åt dig. Addera en lyxig överraskning i brevlådan varje månad. Parfymletandet går från att vara ett projekt du skjuter framför dig till att vara enkelt och kul. Istället för hundralappar på en stor flaska lägger du 159 kr per månad för att prova olika parfymer, lagom mycket i mindre flaskor. Sannolikt får du uppleva en rad dofter du älskar - till priset av en flaska.


Prenumerera på parfym

 

Har du hittat din signaturdoft? Toppen! Men precis som du byter skor och kläder är det härligt att matcha doft med humör och tillfälle.

Välj en parfymkollektion - Sniph tar hand om resten!

Trending Now Den här kollektionen passar dig som vill vara den första att känna nästa stora hit. I denna kategori hittar du dofterna som följer parfymvärldens trender. Jag vill ha koll på dofttrenderna

Female Classics Här har vi parfymhusens mest framgångsrika dofter som fortsätter att briljera, oavsett hur länge de har funnits på marknaden. Jag är en Female Classic

Clean Det är så fräscht det bara kan bli, så ingen idé att komplicera det. Citrus, nytvättat, rent. Jag vill lukta friskt och lätt med Sniph Clean

Avant-garde Tror du att du vågar bära de lite mer experimentella dofterna? Då tycker vi du satsar på något spännande och utmanar dig själv och din omgivning. Utmana mig med Sniph Avant-Garde

Välj kollektion