Vår Berättelse

Vi lever efter filosofin att dofter gör mer skillnad än vi kan begripa och att de påverkar oss mer än vad vi tror. Dofter framkallar minnen och känslor. En viss doft kan lyfta oss när vi behöver det – eller ta oss långt bort när vi minst anar det.

När du prenumererar på Sniph väljer du en parfymkollektion som passar dig. Därefter väljer vi noggrant ut och överraskar dig med parfymer från några av världens hetaste parfymhus. Ena månaden får du kanske möta en frisk bergamott för att månaden efter bli bästa vän med en varm och mysig mysk. Upptäck en ny favoritdoft. Om och om igen. Alltihop i ett läckert format som du enkelt tar med dig oavsett vad livet bjuder på. Sniph kostar 159 kr/mån, utan bindningstid.

Kom igång genom att välja en kollektion, och låt din personliga doftstory börja nu.

Funderar du över något? Kanske finns din fråga och vårt svar redan i vår FAQ.

Välkommen till Sniph!

Träffa grundarna

När vi träffades fann vi varandra direkt i vår gemensamma fascination för doft. Någon form av magi uppstod när vi insåg hur vi båda, genom livet, haft precis samma förkärlek till dofter och varit precis lika medvetna om vad de gör med oss. Genom stressiga perioder, på fest och i våra kärleksrelationer har doft och parfym alltid varit självklara komponenter och gjort oss till de vi vill.

Med Sniph får vi chans att dela med oss av vår kärlek till dofter och vad de gör med oss. Vårt mål är enkelt: Ta med dig på en upptäcktsfärd och uppleva nya sidor av dig själv – med hjälp av fantastiska dofter.

Vi hoppas att du ska njuta av upplevelsen och parfymerna vi väljer ut för dig. Därför är din feedback, dina frågor och dina idéer superviktiga för oss och vår utveckling. Maila oss gärna och berätta vad tycker, på info@sniph.com

Lisa & Tara