Sniph Internship – Marketing & Social Media


Sniph Lisa Kjellqvist Tara Derakshan

VI VÄXER! GILLAR DU OCKSÅ ATT LUKTA GOTT?

Sniph är norra Europas mest väldoftande startup. Vi gör det enklare och härligare att upptäcka nya parfymer. Du vet hur soft Spotify låter dig upptäcka ny musik? Lika självklart låter vi dig upptäcka utvalda parfymer, från lyxiga varumärken, varje månad. Direkt hem i brevlådan.

Vår resa började i december 2015. Med massa passion, sena kvällar och glada tillrop från parfymälskare växte vi snabbt i medlemsantal och parfymhus som vill vara med i tjänsten. Nu kliver vi in i en galet spännande utvecklingsfas med ett grymt team, sköna delägare och nya marknader framför oss. Men... för att ta över världen behöver vi lite hjälp.

Vi letar nu efter en (eller kanske till och med två) superstar-interns som älskar doft, entreprenörskap och social media. Vill du vara med och skapa framtidens tjänst inom doft, med oss? Är du grym på digital marknadsföring (eller åtminstone löjligt taggad på att lära dig allt om det och få massa ansvar)? Gillar du att skriva, plåta snygga bilder, planera kampanjer och drar dig inte för att snacka med sköna profiler i social media? Då vill vi träffa dig!

Internshipet löper under 6 månader med start så snart som möjligt. Gillar vi varandra kör vi sannolikt vidare, och du blir anställd hos oss i Stockholm och/eller London. Vi garanterar balla och utmanande projekt – och såklart massa härlig parfym!

Maila lisa@sniph.com, berätta om dig själv, vad du gör idag och varför just du ska vara en del av vårt team på Sniph. Länka gärna till din LinkedIn-profil också så ser vi vad du har för erfarenhet. Vi kollar ansökningar hela tiden, men hör av dig senast 30/9.

Vi ser SÅ fram emot att höra från dig!

 

Lisa & Tara