Sniph Handdesinfektion

Unik, mjuk 100 ml förpackning av handsprit med sprayhuvud.

Doftfri, 80% vol etanol och formula godkänd av WHO.

Fri frakt, levererad direkt hem i brevlådan.

Vi tar oss framåt - tillsammans

Under våren har vi på Sniph funderat mycket över hur vi kan bidra till att minska spridningen av Covid-19, och vilka behov som finns där vi kan erbjuda en lösning utifrån våra resurser. En av de produkter som har visat sig vara både eftertraktad och effektiv under våren är handspriten. Det är en lösning som förhindrar spridandet av Covid-19 (så väl som andra virus och bakterier) och är lättillgänglig för många, men tyvärr inte för alla.

Vi är så stolta över att nu kunna erbjuda Sniph Handdesinfektion, som är skapad utifrån WHO’s riktlinjer samt paketerad i en smart och praktiskt design. Vi hoppas att detta är något som kan inspirera oss alla till att fortsätta följa de riktlinjer som myndigheterna har satt upp för oss, även genom de vackra sommarmånaderna.

1
för 79 sek

3
för 199 sek

5
för 299 sek

För en fortsatt härlig sommar

Att använda våra parfymfabriker för att tillverka handdesinfektion är för oss en viktig förändring vi gjort för att vi tror på att stötta vårt community på de sätt vi kan. Men det krävs att vi gör en gemensam satsning, för att fortsätta ha en härlig sommar som blir till en fin höst. Vid de tillfällen du inte kan tvätta händerna är handdesinfektion en bra alternativ lösning. Ha den i väskan, ta med till jobbet, stoppa den i picknickkorgen - bjud till alla du möter!


Relaterade produkter
Sold out
Sold out