Sniph i unikt samarbete med Biehl Parfumkunstwerke


Sniph x Biehl Parfumkunstwerke

Designen är minimalistisk. Endast parfymörens initialer och en siffra skiljer flaskorna åt. På ett av världens just nu mest spännande doftmärken, Berlin och New York-baserade Biehl Parfumkunstwerke, ligger fokus på doften och konstnären bakom.

Efter tjugo år i parfymbranschen bröt sig parfymörsonen Thorsten Biehl loss från storföretagen och satsade på sin vision om ett doftförlag. I sitt galleri av dofter knyter han till sig några av världens parfymstjärnor och ger dem ”carte blanche” att skapa magiska dofter utan kommersiella krav. Ett fenomen och arbetssätt som, enligt Biehl, inte går att jämföra med parfymskapande för ett stort varumärke. 

Sniph har inför oktober 2016 valt ut fyra parfymer signerade de hyllade näsorna Mark Buxton, Geza Schön och Patricia Choux. De beskriver sina dofter bäst själva:

Sniph Avant-gardePC02, Patricia Choux: Cirkus och sockervadd. Fnittrande fjärilar i magen. Skön känsla.

Sniph CleanPC01, Patricia Choux: Sol, äntligen. En svag bris. Själen ler.

Sniph Female ClassicsMB01, Mark Buxton: Fängslande klarhet. Djupa andetag. Kraften av tystnad.

Sniph Trending NowGS01, Geza Schön: Sval och sexig. Vit, utan spår av oskuld.

Biehls parfymer säljs på de mest exklusiva parfymbutikerna i Berlin, Paris och Los Angeles. I Sverige exklusivt hos Sniph.

 

VÄLJ DIN KOLLEKTION HÄR

 

 

Thorsten Biehl

Jag är övertygad om att de som tar begreppet ”individualitet” på allvar och fyller det med liv - deras egna liv! - kommer att attraheras av mina dofter. Dessa personer är mina kunder.
Thorsten Biehl, Grundare