Om Sniph


Sniph är en prenumerationstjänst som gör det enkelt att upptäcka nya dofter. Vi skickar dig varje månad mindre flaskor med kända parfymer, som du använder i vårt smarta etui. Prenumerationen kostar från 99 kr/mån utan bindningstid.

Läs mer i vår FAQ.

Farmors sommarstuga, den första varma kvällen, din högstadiekärleks tuggummi. Dofter fångar våra känslor och tar oss till andra platser – eller in i nuet. Dofter är en intim del av dig, som utan att du tänker på det, möter omgivningen med full kraft.

Dofter är, kort sagt, blodigt allvar.

Jobbet som krävs för att hitta en doft kan vara tidskrävande. Lösningen blir kanske ett snabbt beslut i en taxfree-butik. Det riskerar bli dyrt om du väljer en doft du inte trivs med i livets olika stunder. Fest. Jobb. Söndagmorgon.

Vi har skapat Sniph för att vi vill att det skall vara härligt och enkelt att utforska och sätta ord på dofter du gillar. Med Sniph behöver du inte döma en doft på dess första drag. Du får tid att låta den utvecklas med dig – tid att skapa din personliga doftstory.

Vårt uppdrag är att göra grovjobbet. Med erfarenhet och passion handplockar vi de bästa dofterna, dekanterar dem i mindre flaskor och gör dess språk begripligt för dig. Ju fler du får möjlighet att umgås med och lära dig om, desto bättre blir det.

Välkommen till Sniph!

Lisa - Grundare & VD

 

Amelia logo

10 december 2015 ”Parfymkoll: Parfym på posten. Inget är så personligt som en doft, och med nya prenumerationstjänsten Sniph blir det lätt att upptäcka nya favoriter. En gång i månaden får du hem 7 ml av en ny parfym, såväl från etablerade mäsken som nyare, nischade dofter. Prenumerationen kostar 159 kr/mån.”

Metro Mode logo

7 mars 2016 ”Lisa Kjellqvist tröttnade på jobbet som marknadschef och bestämde sig för att följa sin stora dröm: att starta eget inom parfymbranschen. Vi tog ett snack med Lisa om hennes nystartade företag Sniph och om att stå på egna ben.”

12 januari 2016 ”…Sen den här lilla lådan till Mattias. Nämligen 3 månaders parfym! Företaget Sniph har det genialiska upplägget att man kan prenumerera på parfym. Så i slutet av varje månad kommer en ny lukt till honom ★★★ Det finns lite olika serier att välja mellan och han fick avant garde som är unisex. Första luktade gott! Smart att kunna prova runt tills man hittat en man vill köpa på riktigt också tänker jag”

Plaza Kvinna logo

17 december 2015 ”Hur kommer det sig att vi kan namnet på 20 olika sätt att dricka kaffe, men inte kan sätta ord på dofter vi gillar? frågade sig Lisa Kjellqvist, och grundade prenumerationstjänsten Sniph. Där får du varje månad hem en utvald doft att testa i mindre flaskor á 7 ml (ett vanligt sample du kan få i en butik är 1,5 ml, och sju milliliter räcker i 30 dagar om du tar två sprut om dagen) som du enkelt kan ta med och också gör att du inte har mer än du gör av med. Tjänsten kostar 159 kronor i månaden och har ingen bindningstid.”

 

Lite om mig

För mig är lyckan fullkomlig när jag får spendera eftermiddagen i en parfymbutik i Amsterdam eller Paris. Jag är besatt av doft och parfym och har varit det så länge jag kan minnas. Från början stod jag vid tvättmedelshyllan och luktade på sköljmedlet och lärde mig skillnaden på bergamott, jasmin och apple blossom. Min moster valde ut min första riktiga parfym – Dolce & Gabbana Light Blue. Hur visste hon?

Jag hoppas att du kommer älska Sniph och dofterna vi skickar till dig. Självklart är jag nyfiken så att jag spricker på vad du tycker! Maila mig gärna frågor, önskemål eller idéer till lisa@sniph.com

PS. Vill du få en doftprovning med mig för dina vänner, möhippa eller ditt företag? Maila mig, så tar vi det därifrån!