Vi på Sniph: Marie

Publicerad March 9, 2021

Har du någonsin undrat vilka som jobbar på Sniphkontoret och väljer ut, packar och delar alla utsökta dofter som du får upptäcka? Lär känna oss i Sniphteamet lite närmare…

Hej Marie! Vi måste börja med att fråga: vad är din roll hos Sniph? 
Jag är marknadskoordinator och jobbar tillsammans med vårt marketing team.

Vad skulle du säga är det bästa med ditt jobb? 
Variationen; att få jobba med många olika projekt, följa upp på processer samt den dagliga interaktionen jag får ha med så många av mina kollegor. Pricken över i:et är förstås alla magiska dofter!

Vad betyder det att vara kvinna för dig? 
Ord som kommer direkt till mig är enorm inre drivkraft, sårbarhet, empati, värme och kärlek. Jag är fantastiskt glad och stolt över att vara kvinna. Vi måste vara det coolaste som skapats? Jag är tacksam för alla kvinnor före oss, för alla kvinnor runt mig och för de som kommer efter oss – Tacksam för att vi varje dag gör vårt bästa, och bara genom att vara dem vi är ständigt bidrar till en bättre värld!

Vem inspirerar dig? 
Får man säga flera? Kvinnor i min omgivning! Om man bara får nämna en så har min främsta förebild alltid varit min mamma. Men jag är också så lyckligt lottad över att få omges av kloka, roliga och drivna kvinnor dagligen på Sniph. Klyschigt men sant, för de inspirerar och lär mig något nytt varje dag!

Vad betyder det att “dofta som en kvinna” för dig? 
Oh, en salig mix av frisk breeze, hud, nytvättad bomull och krispigt grönt. Detta sprinklat med lite blommor och vanilj on top.

Sist men inte minst, vilken är din favoritdoft just nu?
Jag tror knappt att jag får prata om den här hemligheten ännu men för våra allra mest dedikerade Sniph-älskare kan jag tipsa om den underbara doften Spirit från ännu-ej-lanserade MA|LO. Får jag ens skriva det? Oops…

Shoppa Maries favoriter

MALO

Ambroxan, Svartpeppar, Violblad